• Header1
  • Header2
  • Header3
  • Header4
  • Header5

 

Huidverbetering van TOP niveau

 

SPA SalonnePro Bio-peeling € 65,-

Wat is een Bio-peeling en hoe werkt het?
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, gecreëerd de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze SalonnePro Biopeeling bevat GEEN waterstofperoxide!

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer blij en zacht aan. Als nabehandeling wordt een masker en verzorging, welke past bij het huidtype. Ter bescherming wordt een zonnefactor verhoogde.


Wat gebeurt er na de bio-schil?
Hierdoor 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschil en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te bewerkingen. Gevolgde staat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Wat kan men bereiken met een Biopeeling?


Fijner poriënstructuur
Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes
Verhelderen van hyperpigmentatie
Verbeteren van het acne-huidbeeld
Kalmeren van een onrustige huid
Intens opfrissen van een doffe, vale huid.